Anledningar som påverkar vårt humör

Människor är som alla levande varelser eller maskiner som finns. Det gäller att de inte utsätts för olika kombinationer som blir för mycket för dem. När man tänker efter så har allas humör blivit sämre nuförtiden. Det kan bero på olika skäl. Det är de skälen som ni kanske inte inser hur våra humör påverkas av.

Vädret: när det är grått, dimmigt, regnigt och molnigt hela tiden, när man endast vill ha solsken, kan göra en likt det dåliga vädret.

Allt det median ni konsumerar: Sociala media eller hela grejen med median är våra liv nu. Det kan handla om krig, världsproblem, våld, mode och alla kroppsformer som vi aldrig kan ha, rika människor som skryter över allting de har som vi aldrig kommer att få, kändisar som vi önskar att bli lika kända som, befinna oss på de områdena som våra hjärtan önskar, eller talanger som vi aldrig kommer att få begrepp om. Det kan påverka oss och göra oss olyckliga för alla anledningar.

Vad du äter: Hela våra ämnesomsättning är bland de viktigaste i våra liv. Det vi stoppar i oss är bränsle. Men om det är onyttig mat och om det blir för ofta påverkas kroppen, både fysiskt och psykiskt.

Hur mycket ni sover: Sömnen är ytterligare en av de viktigaste delarna i våra liv. Det är det som gör att vi kan ladda upp våra batterier.

Om ni har organiserat era tankar: Tankar är det jobbigaste och svåraste som vi kan handskas med, speciellt om de är otämjda. De kan skapa stress och gift som påverkar allting med oss. Vilket kan vara svårast för funktionsvarierade.

Hur mycket ni rör på er: Om man inte rör på sig så kan man inte skapa ett fungerande maskineri, som förbränner våra kalorier. Kroppen avgör om den energi som den har i sig ska förbrukas. Tycker kroppen inte att man är värd sömn, det är som ett straff.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva