Talanger som vi inte har av naturen

Alla människors värsta fiende, och som nog har varit i alla tider är att människor önskar och vill skapa, men har inte möjlighet att besitta talangen att kunna göra skapelsen. Och vem säger att de ens var menade att bli lyckliga om de hade de talangerna? Det svåraste är för människan att kunna välja och bestämma sig på vem och vad de vill bli i sina liv.

T.ex. Andra kanske ville bli kirurger, uppfinnare, serietecknare (eller målare). De ville bli textskrivare, röstkändis, sportatleter, dansare. De vill bli kock, kunna plugga eller överhuvudtaget bli någon i världen. De kanske aldrig hade de rätta händerna, kunskaperna att göra, sinnet som var synkroniserat med sina kroppar. De kanske aldrig hade utvecklat vokabulär, den rätta rösten, klarade träningar, ägde graciösa och rätta kroppen att göra rörelserna. De gillade inte alla smaker eller var allergisk för vissa, något bra minne och kunskaps-absorberandet eller energin, tiden och motivationen. Det är synd och skam, vilket som har förstört många människors liv och drömmar. Men tänk om alla dessa problem hade blivit botade. Naturen kan vi inte trotsa och göra allt åt, det vet vi alla, det är då glasklart att vi måste använda oss av teknikens väg. Då skulle man inte känna sig så värdelös och känna sig fast med att inte kunna göra någonting, medan de människor som har de talangerna gör de bara förkrossade.

Så fråga er själva: Om du vill göra någon aktivitet som är ett yrke men kan inte det så bra. Stöd det nya och få hjälp av den nya tekniken.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva