Robothjälp i hushållet

Här är flera anledningar till allas övertygelser med att släppa in robotar i framtiden. Det är uppenbart att äldre människor, både på äldreboenden eller privata personer behöver hjälp. Det kan aldrig vara nog med hjälp till äldre pensionärer som kan behöva hjälp, mest har det varit för sällskaps skull, plus även deras beskydd.

Vem säger att vi inte behöver en robot som allra mest i vår vardag? Kanske i varenda hushåll? Det är självaste mängden av ansvar att klara sig helt på egen hand, vilket kan bli absolut för mycket för de flesta att kunna leva med, och som systemet inte kan fixa till. För att undvika utbrändhet, sjukdomar, olyckor och att spilla bort sina liv på dessa ständiga sysslor. Stressen, energilösheten, tiden som aldrig räcker till, sömnbristen, ofrivillig ensamhet och brist på personal för gamla människor, barn eller husdjur som måste tas hand om. Det är alla de ansvaren som gör att de flesta människorna blir olyckliga, samt är fast i en loop som gör de galna.

Hemmamän och hemmafruar, föräldrar till oönskade barn eller gamla föräldrar som de klandrar för att ha förstört deras karriär och liv. Det är slut på det olyckliga. Robotar kan ta över ansvaret.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva