Reality show kändisar behövs mer av

Alla dessa TV reality shows som är på TV. Alla från domare och specialister i läkaryrket. Dessa människor är fantastiska i deras arbeten, men mest av allt åstadkommer de att ge människor tillbaka sina liv.

"Dr Pimple popper", "Dr Phil", "Judge Judy", "Bad hair day", "Save my skin", "Body parts", "Mystery Diagnosis", "Botched", "Monsters inside me", "Dr Mercy", "Embarrassing Bodies", "This Came Out of Me", "Fat families", "My feet are killing me", "My Strange Addiction", "My DNA Mystery" och "Last Chance Transplant".

Deras jobb som de utför är vidrigt, men mest viktigt för de som behöver det. Så som uttrycket säger: "Ett smutsigt jobb, men någon måste göra det". Världen behöver fler och mer människor som dessa personer. Människorna som behöver hjälp är otaliga, men de människorna som har egenskaperna att kunna hjälpa är få. Med tanke på hur många sjukdomar, skador och drabbningar som sker på grund av naturen. Men människor skulle ha haft det bäst om flera av dessa proffs kunde vara i närheten, så att man inte behövde åka långa vägar för att få hjälp.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva