På vad AI kan göra. Del 2

Nu kommer fortsättning av "På vad AI kan göra". Resten av de otroliga förmågorna som vi människor kan behöva för att göra våra liv mycket enklare.

5. Massinnehållsproduktion. Allting med ordet "massproduktion" handlar om att det kostar mycket tid och energi. Förr i tiden så arbetade alla människor i fabrikerna. De var tvungna att göra en liten del av allting, hela dagarna. Var enda stund på ett löpande band, det var skadligt för både kroppen och psyket, de människorna kände sig i sin om tid som robotar. Själarna hade lämnat dem. Det är en fantastisk handling att AI kom in och tog detta jobb. De som gjorde det jobbet mycket snabbare och enklare. Så slapp flera människor bli till tomma skal. Men andra apparater är verktyg som är super uppladdningsbara, som kan skriva inlägg, sociala media, e-mail och produktlistning. Även hjälpa till med att växa trender och alla som håller på med publiker och videoinnehåll. Det kan bli underbart för oss som sliter med våra arbeten för att bli sedda på internet.

6. Perfekt röst kloning. Med AI:s kan vi skapa en fejkad version av någons röst. Det är så äkta att man kan inte ens skilja på den äkta och fejkade rösten. Det kan bli makalöst om man kan använda en ljuvlig honungslen röst, istället om man har en skrovlig känslig röst. Annars kan det bli farligt om denna egenskap hamnar i fel händer. Andra kan göra falska meddelanden ifrån kända personer, göra grovt förtal för att sätta dit kändisar, för att smutskasta deras rykten.

7. Framtida förutsägelser. Bara tanken på AI och vad den kan göra. Samt allt det där som vi har låtit de göra i vårt samhälle, och hur de kan bli med hjälp av filmer. Alla historiska priser i aktiemarknaden, marknadstrender och algoritmer som kan förutspå allting. De kan bli spågummorna som berättar om framtiden för oss. Då kan ingen känna sig som en värdelös, okunnig, hjälplös människa i samhället.

8. Brottsupptäckt. AI har framkommit som ett mäktigt verktyg som har förmågan att förutspå och förhindra brott, innan de ens inträffar. De kan samla in och läsa av analyser och algoritmer. Det hjälper de att förse oss med värdefulla insikter och prognoser. Det kan vi behöva mer än någonsin.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva