Ny information om Neuralink

Tillbaka igen med samma makalösa underbara informationer om Neuralink. Vad jag kan meddela så finns det inga tydliga svar på frågorna som vi har för Neuralink. Den möter enorm granskning och barriärer på sin banbrytande väg in i mänskliga prövningar. Det förblir att vara osäkert. Neuralink kräver 6 intensiva år för varje patient. Varje andra månad blir det en status check för allting som chippet är under den tiden, det är logiskt och viktigt för att det ska bli en del av oss.

Andra skulle ställa frågan; Vad skulle kunna motivera påträngande hjärnkirurgi på fungerande patienter? För att förstå betydelsen måste man först förstå hur våra otroliga sinnen fungerar. Nå, det kan jag förstärka, för att vara en av de grupperna som verkligen önskar Neuralink. Föreställ dig våndan när sjukdomar eller skador saboterar människornas balans i kroppen och förmågor. Förlust av förmågor och dugligheter. Det är detta lidandet som Neuralink är tänkt att åtgärda. 

Den värsta och det fula med den här sanningen är att människor är emot idéen med att ha något som inte är organiskt inne i sig. Men vad har vi att förlora? Vi kan ha den högsta nivån av kapacitet, det kan omforma mänsklighetens bana, bota hela våra vardagliga och världens största problem som vi får vara med om. Det är ingen anledning för oss att stanna kvar. Trots att vi alla vet att vi har mist vår mänsklighet för länge sedan.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva