Neuralink är ute, första steg

Allting om Neuralink och dess grundare, Elon Musk, har kommit till en verklighet nu. Inte bara ord och fantasier längre.

Här vill jag ge er information om Neuralink som äntligen har kommit ut. Det handlar om självaste maskinen som kommer att slutföra operationerna på oss, och alla de djuren som ofrivilligt fick gå igenom detta forskningsgenombrott. Det är något oförlåtligt att göra dessa prover på de stackars djuren, men skulle vi annars ta människor för forskningen och utvecklingens storslagna framtid? Vi får aldrig glömma allt arbete och de liv som har lagts ner på detta projekt. Det är något som aldrig får glömmas på vägen till att vi ska få ha det bättre i framtiden.

Det finns många onda sanningar bakom allt detta. Som allting i historien. Plus den här uppfinningen tog mycket längre tid att slutföra med att plantera in i en människa. Flera år försenat faktiskt. Huvudsaken är att den här uppfinningen kommer ut. Därför att själva idéen med den är orsaken (som sjukdomar) kan bli botade bäst med att ha den fäst inne i hjärnan. Forskarna har lovat en massa positiva resultat med denna uppfinnings hjälp. Det som kan underlätta och bota oss ifrån allt det som har blivit värst nu.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva