Klimatet ändrar sig, så varför gör inte vi?

Mycket och många saker och händelser har hänt och framförallt förändrats under alla tider. Och vi kan aldrig neka det faktum att allting rör på sig, kretsar och ändrar sig. Naturen, klimatet och djuren är det som gör det, oavsett om de vill det frivilligt eller inte. Det vore ganska uppenbart för alla oss människor. Men de endaste som aldrig verkar fatta det är systemet, ageranden, förändringar på allt från människornas beteende till hela våra regeringar som vi lever inne i, styr oss att kunna leva och får oss att leva.

De enorma frågorna som massor med människor har ställt i flera år: "Vi måste rädda vår planet! Varför gör ingen någonting åt det? Kan ni inte fatta att vi alla är i fara? Rädda Jorden! Vårt klimat förändras, varför gör inte vi det då?"

Och svaret till den sista och slutliga frågan är vad jag kan avslöja till er, och den är simpel: Människor kan inte ändra sig likadant som djuren och natur. Vi har brister och äger inte naturens gåva, därför att vi har kommit in i den lägre och skadade nivån. Med tanke på alla avgaser och gifter som vi har fått in oss har vi fått permanenta och genetiska försämringar, vi är inte menade att anpassa oss på samma sätt och på egen hand som djuren och naturen. Det är därför som tekniken kallar på oss för att kunna smälta ihop oss, utveckla oss och rädda både oss själva och naturen.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva