Brist på sunt förnuft - Respektlösa partners

Partners som beter sig svinaktigt, de som aldrig inser vilka uppoffringar deras partners gör för dem, istället mobbar och hånar de dem och behandla dem som skräp. När de tror att de är roliga. T.ex. när de vill skaffa barn. Det finns massor med par som har uppoffrat så mycket, tillsammans med sina partners, "ett resultat på en kombinerad kärlek", som man kan säga.

Att sprida ut falska rykten om sina partners, tar aldrig reda på ifall de själva kan vara felen, skrattar åt dem när de har ändrat så mycket för deras skull med infertilitetsbehandlingar, och värst av allt: Otrogenhet.

Kärleksproblem säger alla att man inte ska lägga sig i. Men om partners aldrig kan respektera och ens anstränga sig att vara med någon, då förtjänar de inte att ha något förhållande. Antingen är det meningen att människor får en rejäl dos av verkligheten om sig själva, eller så behöver vi tekniken för att vi kan inte ändra oss naturligt.

Det är meningen att vi ska bygga upp allting mellan varandra i världen. Inte slita isär för arrogans och själviskhet. Ingen av oss vinner på det. Arbeta tillsammans.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva