3 uppenbarelser som INTE får ske i framtid

Så mycket och så många detaljer som måste göras, klargöra och göra upp. Det innebär att vi inte ska ta några onödiga vägar. Vi behöver INTE fler virtuella världar. Vi behöver INTE bli utvecklade till djurhybrider. Vi behöver INTE vänta på gudars verk att komma.

1. Inga fler virtuella världar än vad vi redan har, därför att fantasivärldarna gör att vi flyr verkligheten eller de verkliga problemen. Vi kommer ingenstans med att rymma ur verkligheten. Att rymma för att den är för hemsk är en sak, men att vända ryggen mot problemen kommer det att påverka allting. Detta kan till sist lämna världen helt ofixbar. Anledningen varför vi inte behöver fler virtuella världar är att vi inte ska bli förvirrade, både för konkurrensen och förvirringen med att ens bara välja vilken av de virtuella värld-alternativen som finns. Det blir värst för de som inte förstår hela grejen med tekniken.

2. De fantasier och idéer som andra har haft i böcker och filmer med att människor kan bli förvandlade till hälften djur, har hänt några gånger. Meningen är att människorna ska bli en del av naturen, så att de inte ska kunna förstöra den. Men det finns förfärliga följder med denna handling och syfte, med att mixa ihop djur beteenden i människor kan leda till att människor börjar bita ihjäl varandra. Riva. Slå. Äta. Döda. Utan att tveka och ångra sig.

3. Om det finns någon gud eller några gudar där ute, så kan vi inte låta Han eller De få göra allt jobb med att fixa vår värld. Det var meningen att vi skulle utföra och fullborda uppdrag när vi är vid liv på planeten. Det ska inte vara att vi måste vänta på några allsmäktiga krafter ska ingripa och fixa allting. Vi var inte menade att slösa bort vår livstid med att göra ingenting och bevittna vad som händer och sker.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva