Utbildningen måste tas på allvar

Detta är en fortsättning på mitt förra inlägg som pekar på att skolor som inte ger några läxor, då blir det ännu värre om det kombineras med det nuvarande enorma problemet, vilket är brist på kunskap, lärdom och utbildning.

Många barn, tonåringar och vuxna säger att de hatar skolan och säger att de önskar att få vara hemma och spela Tv-spel eller dataspel. Det är verkligen bortskämt av dem. Därför att det finns miljontals människor som skulle vilja byta mot det som de har. Det är som att kunskapen inte flyter in eller kommer in lika bra i allas hjärnor och öron. Det är väl att tider har förändrats och andra för mycket av det farligt goda med tekniken.

Det här innebär att galenskapen och negativiteten har spridit sig. Det har även gjort det värre för drömmar att kunna bli sanna dessutom. Vad hände med hela denna idé med att vi skulle sträva efter en fantastisk framtid? Det blir det ju verkligen inte om regeringar väljer att inte värdesätter kunskapen. Vill de att vi ska leva i en värld full av okunniga människor? Dårar? Det går inte framåt, det går bakåt! Det kommer snart bli till vår undergång, om inte regeringar ser till att vi inte blir en värre dårvärld, där kunskap försvinner! Men det känns som att vi redan är inne i.

INGENTING BLIR BÄTTRE UTAN KUNSKAP! 

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva