Uppfattningar om Klassiska monster. Del 1

Detta är en upplysning och insikt av alla de klassiska monstren som vi känner till och uppväxt upp med. Alla dessa monster avslöjar och påpekar att de har blivit monster på grund av människorna. Av naturliga skäl. Tänk efter:

Frankensteins monster önskade och ville inte bli gjord och han fick fel hjärna. Att man ska leka Gud och tror att man kan skapa liv utanför det naturliga, samt försöker trotsa och undvika döden, en makt som vi aldrig har kunnat göra förr.

Mumien låg i sin sömn, när några skattjägare oavsiktligt återuppväckte honom. Stör aldrig de döda och att girigheten styr människor gör att de vanhelgar de döda.

Dracula var en väldigt mäktig och kunnig krigare, men det sägs att han avvärjer döden med hjälp av svart magi. I en annan saga blev han förrådd av den religiösa delen som han slogs för, vilket innefattade hans älskade, Elisabeta. Han ledde trupper och krigade mot turkar. Krig är alltid anledning till skador.

Den osynliga mannen var en briljant forskare som gick på ett universitet, nackdelen med universitet är att de tar all ära för elevers arbeten som skapas hos dem. Han brände ner sitt arbete så att universitetet inte kunde lägga händerna på arbetet, sedan skapade han en osynlighetsdryck, men kunde inte bli synlig igen och ju mer tiden gick desto mer galen blev han. Det tvingade honom att stjäla för att bota sig själv. Briljans kan vara svårt att förstå, speciellt för att alla gör förhastade slutsatser. Samt desperata människor finns överallt, så att låta någon bota sig själv är ingen skillnad för alla andra orsaker, det kan orsaka galenskap för att hjälp inte finns.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva