Shut-ins är människor också, men offer och behöver hjälp

Många människor lever i depression och instängdhet, den typen av person kallas för shut-in. Oftast bor dessa människor hos sina egna föräldrar. Några av dem hoppar av skolan, och de spenderar sina liv i meningslöshet utan att ha ett mål eller mening med livet. Varför gjorde det att dessa människor blev som de blev?

Anledningen till att det blev som de blev kan vara för att de får möta hemska människor i skolan eller i sin omgivning. Det kan vara för vad som helst att mobbare är mobbare och hemska människor. Det kan också vara att de lider av egna problem. Eller är bara maktgalen och ser skolan sin domän. Utan att veta eller fatta konsekvenserna av vad det gör kommer det att skada och kan skapa monster. Det överstiger deras fattningsförmågor. Deras handlingar, åsikter och inblandningar kan förstöra otaligt liv, det är som en kedjereaktion, dominoeffekt eller gift, helt och hållet. Det bevisar ytterligare en gång till vad mobbing kan skada och förstöra för människor. Det är inte menat att människors psyken och liv ska brytas ihop bara för att en del vill ha roligt och känna av makten.

Det här är ett utmärkt tillfälle för regeringen att komma in och hjälpa människor, de som är shut-ins, de vill hjälpa till men blev drabbade och kraschade i sina liv. Människor kan inte alltid klara sig själva. De är medborgare och delar av samhället och världen. Det är meningen då att kommuner och regeringen ska hjälpa så att alla ska kunna fungera. Det är som att regeringen måste se till att deras egen kropp ska fungera perfekt. Då kan även världen bli perfekt. Annars är det som att de inte bryr sig om människorna som gör liven rika och fantastiska för politikerna.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva