På vad AI kan göra. Del 1

Här är informationen om vad AI kan göra och är kapabla till att göra nu. Vi vet ännu inte på hur långt AI än kan gå, och än så länge har vi knappt skrapat på ytan. Det kan göra livet mycket enklare för oss. Men samtidigt måste vi vara försiktiga och ta allting med det på allvar. Och att vi alla måste hänga med i dess hela uppväxt och utveckling, därför att den kommer att bilda sig i vår värld vare sig vi vill eller inte.

1. Affärsautomation. Det är det mest makalösa och uppenbara att företag växer fram så snabbt, samt att använda och utnyttja dess potential i ett sådant arbetsområde. Det är dess utmärkta plats att kunna breda ut sig och växa till sig. Det kan spara tid, klara av rytmen och få människor att fokusera på viktigare ting.

2. Sjukdomsupptäckt. Det bästa som AI kan användas för är till vård, forskning, exakt rätt diagnos, hjälp som kan ge resultat och kan komma genast och upptäcka sjukdomar som superdatorer kan utföra inne i oss.

3. Virtuella assistenter. AI är absolut vår allierad som kan hjälpa och assistera oss i allt möjligt. Det kan förstå och hjälpa oss med språk och uppgifter för användaren. Det som en gång hanterades med hjälp av människor, men utförs nu med hjälp av AI. Det gör vardagen mycket enklare för oss.

4. Personlighetskloning. Det är som det låter. En klon som ser inte bara ut som du, utan även prata och bete sig som du. Med hjälp av AI, den kallas för en "AI klon". Det är som en spegel som härmar varje rörelse och ljud som du gör. Det är som att ha en digital tvilling av sig själv, de förlitar sig på personlig data. Skapa en nästan perfekt digital kopia av dig.

Vad tycker ni om detta? Kommentera gärna vad ni tycker.

Fortsättning följer.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva