Elon Musk; Sanning om AI är brutal

Elon Musk har på alla sätt rätt, med allt det där om AI och att vi alla har rätt att vara livrädda. Speciellt om AI är i händerna på människor, när vi alla vet hur det blir i människans natur. Det är mest troligt att de kommer att använda AI som vapen och mot varandra, både från de minsta till stora anledningar.

Sedan finns det problem som kommer med i denna utveckling, på grund av hur samhället är uppbyggt, vilket hindrar allt det nya och lyckan för mänskligheten i framtiden. Jobb kommer att försvinna och det återstår bara en enorm arbetslöshet. Kunskaps- och fattningsförmågorna som inte är människan ökar, och snart kommer vi att representera en liten procent av människan som är kvar i världen.

Det är sant att AI utvecklas och växer som mögel, gift eller cancer. Men dessvärre kan vi inte alls säga detsamma om människosläktet. Det är meningen att vi människor får ett botemedel för oss själva. Människor kan inte lyssna, pressen för samhället för oss att bara bry oss egoistiskt, tiden är inte alls vår vän vare sig för oss själva och för samhället vi lever i. Ni har själva varit med i tiden och har sett vad som har hänt i världen: det har inte förbättrats, snarare tvärtom. Därför måste vi antyda att vi måste ha Neuralink för hela vårt allt och varande. DET HÄR ÄR ALLVAR, INNAN DET ÄR FÖR SENT!!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva