Systemets oundvikliga förfall; skapar sina egna monster

Denna videos innehåll synkroniserar de vardagliga problemen som vi måste handskas med nuförtiden. Sociala media är för det mesta bara gjord och fylld av lögner och falskheter. Människor är inte vem de påstår sig vara. Det kan antingen vara för ålder, bakgrund eller utseende som de berättade om. Men när de till sist avslöjar sig själva och mötts ansikte mot ansikte, då slår besvikenheten till. Oftast så händer den här handlingen i verkligheten, så det känns som att man måste vara van vid det här laget, men det finns nog aldrig nog av rovdjur som är ute efter känslor och hjärtan. Det är hela idéen och mening med catfisher.

Catfishing är bedragarnas sätt som de utnyttjar internet som sitt vapen eller verktyg. Motiven är antingen för att få uppmärksamhet, hitta partners som kan ha skönheten eller pengarna, eller framförallt för att lurendreja andra på pengar.

I denna video visas hur vårt urusla system, lagar och samhälle som vi lever i skapar typer. T.ex.: Stjäla och göra stölder för att få pengar för att överleva. Snylta på andra; som föräldrar eller andra människor, därför att man inte har känslan för ansvar och att göra något vettigt av livet. Festa, dricka alkohol och rattfylleri. Dejting på internet för att man ska hitta en gyllenen gås eller mjölkko för pengar. Människor har inte gjort något med sina liv för att de själva saknar motivation, viljan och energin att göra det, men viktigast av allt: Det är systemet, lagarna och allt det drivna flödet i våra myndigheter, politik och system som ska ändra sig. Det är inte menat att det ens ska finnas köer i systemet, utan ska hända genast. Om människor ska kunna fixa till sina liv och få platser i världen, utbilda sig, träna och kunna allting på ett ögonblick; då ska de göra det, så att de människorna inte är som snyltare eller värdelösa förlorare som är dödvikt i världen. Det är det perfekta tillfället att få upp Neuralink här också, om människorna inte kan klara sig naturligt eller snarare för vårt usla system, då behöver vi medicinen för att komma ur människans natur; Fientlighet, oärlighet och det problemfyllda.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva