Då och nu. Det gör ingen skillnad om det inte fixas

Det är vanligt och naturligt att vi borde ha kommit framåt med utvecklingen. Men det verkar som att alla de svåraste och största problemen i historien, stannar kvar hos oss. Fattigdom, svält, hemlöshet, korruption, klasskillnader och orättvis ledarskap.

Då eller nu. Det spelar ingen roll. Det har varit i flera hundra års tid, men problemen i världen är fortfarande de samma.

Och med tanke på vad man hör på Nyheterna så kan det knappast vara lögn eller påhittat. Plus vi möter dessa problem varje dag i samhället. Med dessa problem som finns i världen är det inte konstigt att vi inte kommer framåt i utveckling. De har blivit så stora att de proppar igen våra vägar och flöden att leva. Dessutom, om dessa problem återstår så kommer det bara vara det dystopiska förutsägelsen när robotar kommer till världen. Att världen bara ändras en liten bit av allt, så är det som att ta bort biten längst ner på byggnaden, plus; om problemen bli kvar så kan de bli så stor att de är helt ostoppbara. Politiker måste skärpa sig och se människorna som deras högsta prioritering, de använder lagarna som ursäkter när de har all makt att kunna fixa och rädda alla. Vi kan inte säga att vi inte kan göra något.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva