2024. Året AI kommer ta över. Del 5 tid: 6.52 - end

Det här är den sista delen på avsnittet av denna video "2024. Året AI kommer ta över.". I denna del berättar de om slutsatsen om själva AI. Vi ska inte se den som ett hot om den används rätt, då kan vi äntligen kunna leva i ett bra och tryggt samhälle.

AI tar inte endast över, utan den också formar framtiden. Som så klart nya produkter och service. Det är självklart att AI föder innovationer som kan omdefiniera våra liv, så som hur vi lever i vardagen, jobbar och leker. Tänk alla prylar, service och erfarenheter som vi ännu inte har kunnat drömma om.

Löser globala problem: AI är redan på väg att fixa de pressade problemen som vi har. Lösningar är det vi mest av allt behöver. Från att förutsäga klimatmönster till att hitta bot mot sjukdomar. AI kommer att vara, som planerat och förutspått, på framkanten av globala lösningar.

Integration: Detta är något som vi alla måste tänka på och respektera allra först. Därför att AI kommer och är snart inblandade i det största av våra liv. I din vardag. Ditt hem, ditt arbete och din stad är sömlöst ansluten och optimerad av AI.

Mänskliga framsteg: Förbered dig för en ny era av mänskliga avancemang där AI är vår allierad i att nå oöverträffade höjder. Samarbeten mellan människor och AI kommer att leda till upptäckter och innovationer vi inte ens kan begripa idag.

Slutsats: Så nu har vi fått reda på alla detaljer och anledningar som visar att vi behöver AI mer än någonsin. Framförallt, AI's övertagande är inget att frukta, det är något att förbereda sig på. Det kommer vi också att kunna och göra om vi bara får den rätta hjälpen. Många människor kommer inte och kan inte anpassa sig till det som är i världen. Därför är det viktigt att Neuralink kommer mer än någonsin.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva