2024. Året AI kommer ta över. Del 4,5 (Speciell presentation) tid: 5.57 - 6.52

Det här är den mellersta fortsättning på avsnittet av denna video "2024. Året AI kommer ta över.". I denna del berättar de om att det finns fortfarande mera och flera positiva detaljer om allt det som AI kan göra. Det ska bli en del av oss.

AI är inte bara mäktig, det har blivit mer tillgängligt, användarvänligt och integrerat i våra liv. Från Smartphones till Smart Homes. AI ska vara din nya bästa vän. Vilket är mest förutspått och inriktat. Utföra uppgifter och göra våra liv enklare och effektiva. Plus; vi får inte glömma att med AI som tar upp de huvudsakliga uppdragen av det vi människor inte kan klara av själva, så som världsproblem; klimatförändringar och sjukdomar. För att inte tala om forskningen och förstå innovativa lösningar.

Ni förstår det är självaste orsaken och meningen med AI's hela syfte att finnas och ska bli skapat. 

Men det stannar inte bara där och är inte bara algoritmer. Den kan även skapa konst, musik och nya sätt att upptäcka världen.

Det kan även hända oss människor, om vi får lite hjälp på traven, precis som vi alltid har behövt. Med Neuralink, då kommer vi aldrig att vara emot eller se AI som ett hot.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva