2024. Året AI kommer ta över. Del 4 tid: 4.57 - 5.57

Det här är den fjärde fortsättning på avsnittet av denna video "2024. Året AI kommer ta över.". I denna del berättar de om att förberedda oss för AI övertagande. DET har jag med hjälp av filmer och andra inlägg att vi, människor, måste förbereda oss och inte bli bortglömda när utvecklingen och AI kommer.

1. Lära sig om AI. Det är det mest uppenbara. Lär er om allting som har med ämnet att göra, var med i tiden av det och vad som är det allra senaste. Men tänk om det är människor som inte kan läsa, lära sig eller få in det i sina huvuden. Den grundläggande anledningen är att människorna är lata, har mist förmågorna eller är funktionsvarierad. Det är själva anledningen varför människorna behöver AI nu. Vi alla behöver Neuralink så att alla vi är i beskydd och har jämlikhet i allting. Det är det som jag har sagt och försökt förklara för alla er. Att människorna måste först bli botade och vara förbereda ifrån sina naturliga anledningar, innan de blir levande begravda av allting i verkligheten.

2. Utveckla nya skickligheter. Omfamna skickligheter som AI inte kan återskapa enkelt. Kreativitet, emotionell intelligens och kritiskt tänkande det är något som vi är människor och kan vara våra hemliga vapen. Dessa skickligheter kommer att hålla er framme på arbetsmarknaden. Det har funktionsvarierade haft i alla tider också, men det finns alltid en ursäkt som arbetsmarknaden säger om oss.

3. Bli en AI expert. Om ni känner och har intresse och passion för AI universumet. AI experter kommer att vara mycket efterfrågade. Forma världen och tjänar stiliga belöningar. Uppenbart också; med andra ord.

4. Starta din egen AI business. Det är självklart, bygg ditt eget fort för att vara med i de stora lagen när något händer. AI marknaden är vidöppen för innovationer.

Alla dessa råd och förslag är uppenbara, men det är övertydligt att människorna själva måste ha en Neuralink för att ha en jämn grund. Jag pratar för alla de funktionsvarierades skull som jag lever med och vet det som ett bevis. Det är meningen att människorna hamnar i trygghet innan vi kan se de råden som bäst.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva