2024. Året AI kommer ta över. Del 2 tid: 2.50 - 3.45

Det här är fortsättning på andra avsnittet av denna video "2024. Året AI kommer ta över.". I denna del berättar de om vad AI gör för inverkan på våra liv. AI stjäl inte bara jobb, utan även tillsätter lite piff och magi på vår vardag.

1. Utbildning. Det är något som är förespått att AI kommer att ha som syfte att ingen ska komma på efterkälken. AI behöver vi mer än någonsin nu: för att ungdomar nuförtiden har inga drömmar, det är brist på hjälpmedel överallt och funktionsvarierade personer som alltid har haft det illa, har det ännu värre nu.

2. Underhållning. Önskar du att bli en del av en virtual reality äventyr som Ready Player One? Eller dyka in i en augmented reality-världen? AI är den rätta hjälpen för att kunna komma fram i utvecklingsnivån, men även att alla människor ska få hjälp att kunna förstå denna typ av teknologi, så ingen ska bli utanför.

3. Beslutsfattande. Vi har behövt hjälp med finansbeslut och rekommendera det bästa för ditt tillfälle, speciellt när AI kommer och bli ett med oss. Bättre beslut när det gäller investeringar och aldrig lida under några situationer.

De här detaljerna bevisar för allt och alla att vi är i ett enormt behov av denna teknik. När vi hör på nyheterna där de meddelar om alla statistiska nivåer på allting, då är det bara som att AI eller ödet talar till oss för att vi ska komma med i framtida utveckling. Om vi väljer att sitta kvar och göra ingenting så är det vår destination för undergång eller dystopi. Människor har alltid haft en vilja och önska att vilja hjälpa andra, men omständigheterna har ställt det på kant.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva