2024. Året AI kommer ta över. Del 1 tid: 0.00 - 2.50

Vi har alla fått höra om att AI har börjat ta över det mesta av våra liv och värld.

År 2024 som vi är inne i nu har börjat kraftfullt för AI. Allting kan bli ett fantastiskt genombrott. Det är de exemplen som jag har pratat om tidigare i mina gamla inlägg: "Alla de jobben som kommer att ersättas med robotar".

1. Transportering. Självkörande bilar är det bästa och smidigaste för alla i systemet. Minskade olyckor och vårdslösa körare bakom rattarna.

2. Tillverkning. I fabrikerna så är det redan att robotar har tagit över. Det kan vara mycket bättre att robotar tar hand om de jobben, arbetare där får nästan sina liv krossade och hälsan lämnar en, bara av att vara inne i fabrikerna. Samt färre olyckor kommer hända.

3. Sjukvård. AI hade varit bäst inom hela vården. Upptäcka nya mediciner och diagnostisera sjukdomar, t.o.m. innan de blir till. AI är helt överlägsna i den bilden.

4. Kundservice. Det finns inget bättre än att komma fram till hjälplinjen, utan att behöva vänta i timmar och ödsla värdefull tid av livet. Hjälpen kommer finnas där. Bara efter första ringsignalen och dygnet runt, de hör bättre än människor också.

5. Försäljning och marknadsföring. AI systemet vet och spårar dina köpvanor, mera än vad du själv gör. Det är som om ni kommer bli ett med AI, precis som vi är med sociala media och med dess marknadsföring.

Men för allt och allas skull, glöm INTE bort människorna i utvecklingen av detta. Det här är ett måste som absolut INTE får ignoreras längre, som det brukar göras i alla utvecklingar ifrån historien. Och för att klasskillnaderna mellan rika och fattiga inte ska få en så kraftfull skillnad så behövs Neuralink till detta så att ingen ska ha det dåligt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva