Ready Player One

Denna film handlar om hur framtiden kan bli om vi inte är försiktiga och låter människan bli bortglömd. I den här tiden så lever alla människor på att få vara i en VR värld som är deras liv dygnet runt. Det sägs att om man vinner det spelet som skaparen till VR världen skapade så skulle man bli den nya ägaren för spelet.

Människor föredrar att leva och spendera hela deras tid i VR världen, för att verkligheten har blivit för grå, deprimerande och klasskillnader syns tydligt i världen. Människor får bo skamligt men i VR världen då är de åtminstone någon. Det är också en anledning att vi behöver Neuralink så att människor kan utvecklas.

Ärligt talat och dessvärre, alla vill verkligen vara bättre än vad de själva är i verkliga livet; utseende, kropp, förmågor och varande. Redan idag är det för mycket av det digitala, men det kan bli ännu större och mera i framtiden, och farligt. Och det är där som man kan träffa andra, som bästa vänner, arbetskollegor och även kärleken. Huvudpersonen är kallad Wade Watts som är en själ som aldrig ger upp i spelet och vad dess skapare lämnade efter sig för ledtrådar om att få vinna det, men med ett sådant pris att vinna spelet kommer det en stor ondska.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva