NueraLink and Elon Musk : Human Intelligence Upgrade !!

Med Neuralink är vi på väg till en verklighet som liknar science fiction. Den har som syfte att kunna uppgradera vår värld, samhälle och framförallt människan.

Det kan vara det perfekta ögonblicket som vi har väntat på. Äntligen kan vi få bättring på alltsammans, t.ex. vård, utbildning och säkerheter, våra viktigaste avdelningar i världen. Eftersom alla säger hela tiden att vi behöver hjälp, och vårt samhälle nu är uruselt, då är det dags för Neuralink att komma fram.

Men det förstås, alla saker och levande varelser har fördelar lika väl som nackdelar.

Fördelar: Alla sjukdomar och kroppsproblem som många har kämpat och lidit med kommer bli botade. Samt Neuralink har potentialen och en enorm positiv påverkan, som människorna kan möta olika behov och krav från konsumenter, företag och myndigheter. Vi kan få det bättre i hälsan, utbildningen och säkerheten.

Nackdelar: Många orosfrågor framkallar sig i våra sinnen med denna uppfinning. Hursomhelst så kan allt av detta skapa utmaningar: som fuskande, plagiat och etiska implikationer om rättvisa, kvalitet och mångfald i utbildningssystemet. Detta är vi väldigt medvetna om och det händer ofta i vårt samhälle. Det kan oroa många människor och resultaten om dessa handlingar kommer i orätta händer, det är det för alla som fuskar sig upp till drömjobb och yrken utan att ha kunskapen eller talangen för det. I så fall, så måste hela och allting i vår system ändra sig, om vi inte ska komma ner i sådana eländegropar.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva