Neuralink - Vår utveckling och framtid

För att säga sanningen så är det äntligen dags att Neuralink ska komma och sättas in i våra huvuden. Vi har hört det ur otaligt många filmer om framtiden och hur det kommer att se ut och bli. Det kan göra människornas liv till en öppen förmåga som bara väntar att göra oss fullkomliga. Som kommer att uppgradera oss.

Det är inte menat att vi människor ska vara varelser som inte är menade att vara här. Jag menar: hur vi beter oss och hur vi gör så är vi som levande dörrmattor som ödet, verkligheten och livet som bara ska trappa på. Vi ska inte vara som djuren, och vi kan inte fortsätta med att gå blint i samma väg och cirkel i våra liv.

Trots allt, det kommer finnas många frågor om allt detta som behöver ordnas med Neuralink inne i oss. Det innebär att vi har mycket jobb som måste bli klara, då kan vi inte ha våra ledare som käbblar, som får vår lycka att dröja, vi skulle ha kommit till den framtiden i sci-fi filmerna om de inte hade bråkat hela tiden. Vi kommer att komma utanför vår vanliga natur. Men i gengäld kan vi bli uppdaterade och inte känna som att vi är i våra egna burar och inte har några naturliga problem.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva