Neuralink; Det är dags för dig nu!!!

Nu händer det äntligen att de sätter igång med denna mirakeluppfinning, vilket kommer att ändra världen och rensa allt det dåliga. Men det som jag blir sorgsen över är att det tar så lång tid och att inplantera den i bara några få personer.

År 2024 kommer de att utföra operationerna på 11 personer. År 2025, 27 och år 2026, 79. 499 år 2027 och tänkt cirka 22000 år 2030. Det låter för långt till. För att inte tala om kostnaden som denna mirakeluppfinning kommer att kosta för andra. Det får mig att bli mer än aggressiv, utan även en massiv känsla av orättvisa och att vi kommer att hålla tillbaka utvecklingen. Det kommer inte att föra oss längre fram till lyckan och den ljusa framtiden. Klasskillnaderna kommer att fortsätta och regeringar kan inte förstå förrän det är försent att det är den gigantiska förlusten på pengar om inte alla människor kan få Neuralink genast och smidigt. Men istället för att politiker betala allting för människor, så är det som att människor måste slita och fortsätta att falla offer för fattigdom, arbetslöshet, kriminalitet, leva på smulorna, sjukdomar, våra egna problem som inte passar i världen, drömmar som aldrig blir sanna och vi funktionsvarierade är fast i att inte kunna få den kunskap och bli något snabbare i vårt kunskapsintag.

När ska Neuralink ens komma till Sverige? Vi här har ryktet om att vara ett fantastiskt land, men det finns fortfarande brister och problem som vi behöver bli av med. Det gäller både funktionsvarierade och andra människor. När ska politikerna och forskningen äntligen komma till oss? Det svåraste här i Sverige är att vi behöver lösningarna och botemedlen, för att vi ska kunna komma ifrån nackdelarna som vi måste handskas med. Det här kan bli den enda utvägen om vi ska överleva. Det har hänt så mycket på vägen och det SKA bli en underbar framtid.

Det här måste bli gjort!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva