Kom med i kampen med Neuralink

Här kommer Elon Musk och hans fantastiska uppfinning som kommer att ändra människornas liv. Vad kommer att hända? En massa saker och händelser kommer att hända. Det kan bringa och göra att allting löser sig med våra dagliga problem.

Den här uppfinningen är ett mirakel och ett under för människor som kan bota deras problem. Kan få blinda att se igen. Döva att höra. De i rullstolar eller är paralyserade kan gå igen. Och framförallt; i mitt eget och mina vänners fall, samt resten av alla människor som har någon funktionsvariation, så kan vi sluta känna oss som att varje dag är en extrem utmaning eller plåga av våra egna problem. Men så finns det alla andra människor, de kommer inte att bli bortglömda eller bli utanför. De kommer också att få bli en del av hela vårt nästa nivå.

Det är inte meningen att vi inte ska sluta utveckla, utan vi ska göra allting utmärkt och bara göra det, inte vara emot det. Tänk efter, att vi hade kunnat rädda Stephen Hawking, han är en av de mest briljantaste hjärnorna i historien, men är känd för att ha varit totalförlamad, de säger att Neuralink kan bota oss ifrån dessa problem.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva