De onda ska aldrig få vinna

Det finns onda människor. Det vet vi redan och kan naturligtvis konstatera det, kristallklart. Det värsta är att de till och med väljer att inte prioritera sina egna barn. Deras eget kött och blod. I alla fall så är anledningen störst om pengar är involverat i det hela. Giftet som har förmåga att förstöra en vacker själ. Men det här handlar också om att det ligger i onda människors natur.

Då måste världen ändra sig. Detta för att många människor inte ska bli drabbade av det ständiga beroendet av dessa onda personer, för att kunna överleva.

Giftermål, föräldraskap, vänskap, arbetskamratskap eller någon att träffa ute i omvärlden. Alla människor blir påverkade av dessa manipulerade människor varje dag, för att de människorna måste stå ut med dem i en del av deras liv.

Framförallt är det i fall barnen får den nitlotten att bli födda med en annorlunda natur, liksom funktionsvariation eller någon svagare funktion. Då passar de sällan in i våra skolor och arbeten som vi har idag. Detta skapar dödvikten och inget ser värdet på människan i samhället. Då är det som att girigheten och hjärtlösheten vinner över alltsammans. FÖRÄNDRINGEN SKA HÄNDA NU!!!!!

SE ALLA MED EN FUNKTIONSVARIATION SOM DIN LIKE!!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva