7 Jaw-Dropping AI Predictions that Will Shake the World!

1. Hastiga AI-framsteg - Att maskiner kan lära sig, förstå och se precis som människor, om inte bättre. Det är inte någon science fiction längre. Lära sig med tiden, utan att bli programmerade. Ett genombrott: datorer kan göra förutsägelser, känna igen mönster och göra val med supermänsklig noggrannhet.

2. AI i vården - AI i vården är personlig och diagnos är revolutionerande. Vilket som vi behöver mer än någonsin och kan göra så mycket så att misstag aldrig händer. Det kan underlätta för personalen och så att de inte blir utbrända.

3. AI i utbildningen - AI behövs i utbildningssystemet, både för människans behov av smidighet och utveckling ska komma fram snabbare. Det är ingen överraskning.

4. AI etik och föreskrifter - Det krävs ansvar för att använda AI i vårt samhälle. AI blir allt mer vanlig, etiska betänkligheter omringar dess användning blir mer viktigare. Det inkluderar privatliv, fördomskontroll och mer. T.ex. hur kan vi försäkra oss om att AI-systemen respekterar vår integritet, medan fortfarande försörja personlig information?

5. AI på jobbmarknaden - Vi vet redan och har bevittnat den drastiska ändringen i jobbmarknaden. Det är för att allting måste hända snabbare och effektfullare. Men det oroar massor med människor. Därför måste Neuralink bara komma till för oss alla. Med hjälp av denna utveckling kan dåliga jobb försvinna och nya jobb skapas.

6. AI i kreativitet - Det är möjligt att maskiner kan bli artister, skrivare och musikalister. Det är sant att vi använder redan AI till många av våra skapelser. Själv har jag alltid tyckt att människor ska få en del av AI, Neuralink. Så att vi slipper ta så lång tid på oss, gör så vi aldrig hamnar i depression och bli klara med vad vi håller på med.

7. AI i cybersäkerhet - Det här är det starkaste ämnet som vi har kommit till nu. Det som vi främst behöver AI för är vara vår beskyddare inne i internet, det är självaste riket av allting som vi lever med och har makten att skydda oss emot alla hot och attacker. Även innan de ens händer.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva