5 häpnadsväckande futuristiska teknologier ändrar världen

Här bevisar vi via filmer och massor med fantasier och skickligheter, att vi är på väg in i en nya era av teknik. 5 häpnadsväckande futuristiska teknologier ska ändra världen.

5. Genteknik: Det innebär att manipulera den genetiska koden av en organism, genom att lägga till, ta bort eller modifiera specifika gener. Då kan vi bestämma att bli av med sjukdomar, ersätta odugliga gener och uppgradera oss till ännu bättre. 

4. Virtual reality: Den tekniken har varit trendigt för ett tag nu, men vi har inte ens kunnat utnyttja den ännu. Så som filmerna i "TRON" och "Ready Player One". Du kan bli en del av självaste spelet. 

3. Hjärna-dator-gränssnitt: Framtiden kommer att ha storslagna tekniker. Vi kommer att få en direkt kommunikation gångstig mellan människohjärnan och externa enheter eller dator systemen. De kommer ge information och kommandon genom översätta hjärnsignaler till handlingsbara instruktioner. Perfekt för funktionsvarierade, och de med sjukdomar och göra deras liv enklare än någonsin.

2. Nanoteknologi: En av de mest populäraste ämnena i forskning. Mest i filmer. Den har förmågan att designa, skapa och manipulera material och enheter. De kommer att bli de bästa byggmästarna i verkligheten, speciellt inom medicin.

1. Artificiell intelligens: Korten på bordet: Det kommer inte att bli någon konversation om futuristisk teknologi utan att AI ska vara en del av den. Men den AI som vi sysslar med nu är den som vi ännu knappt har skrapat på ytan, och påverkan av AI är kolossalt stor och vi har knappt börja prata om den. Bara det underbara som finns i comics och science fictions filmer och böcker är det vi har kommit i kontakt med.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva