Volontärer till Neuralink: är du en av dem?

I mitt förra inlägg så pratar jag om till alla som kan vara intresserade att ställa upp på den revolutionerande uppfinningen; Neuralink. I detta inlägg så hör vi att tusentals volontärer redan köar för Elon Musk's företag: Neuralink, för att bli den första lyckligt lottade försökspersonen.

Vi har redan fått reda på vid det här laget att en bit av ditt huvud kommer att skäras upp. Sedan kommer de att inplantera en teknik som är packad med en datorisk hästkraft att hantera jobben att arbeta bortom än vad vi själva kunde. Denna uppfinning kommer att vara i den närmaste framtiden; idéen är att vi ska kunna göra det möjligt för oss alla att arbeta och göra allt i hög hastighet. Även ge de som är blinda och paralyserade att få tillbaka sina saknade förmågor.

Andra kan tycka att det är inkräktande att det inte är det naturliga av oss själva, men glöm inte att människors produktivitetsnivåer och hotande av värde har aldrig varit högre, någonsin. I mänsklighetens historia. Och mänskligheten kan ha mist sitt värde mer än någonsin idag. Vi arbetar för hårt och tar inte itu med problemen, vi har ett för uselt samhälle som gör att människors plågor aldrig slutar.

Drömmar blir aldrig sanna, funktionsvarierade blir inte botade eller prioriterade. Människor som inte kan eller får utbilda sig och snyltare är störst i samhället, det blir aldrig nog med människor som kan hjälpa och människors rop på hjälp blir aldrig hörda eller besvarade.

Vill du inte vara med och ta nästa steg i utvecklingen? Bli en uppgradering av dig själva? Plus skydda dig ifrån AI:s herravälde.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva