Natur räcker inte längre, nytt steg att ta

Det här är Neuralink och hur den lätt blir förklarad. Elon Musk har gjort en enastående uppgift med att se till att våra problem kan bli lösta med detta.

Jag tror att vi är redo. Tiden är knapp nu. Människor är emot denna uppfinning. Det är inte vår natur, men med allting som vår mänskliga natur har orsakat och gjort att vi har skadat vår planet, kan inte vi människor bara sitta här och vänta och titta på när världen bryts ner. Och vi kommer närmare och närmare slutet med det sättet vi lever på idag, och vi tar med oss själva i eländet. Om vi inte tar Neuralink i oss så kan allt vara förlorat. Det är som uttrycket säger: Om vi inte stoppar det, så kommer ingen att göra det.

Vi är de enda som kan göra det möjliga, har makten, kan förändra, men då innebär det att handlingar ska göras, inte bara ord som människor mest av allt har gjort. Vi är de som ska resa oss, vi är rösterna som ska bli hörda och kan ropa ut. Vi är förändringen, men vi har också kedjorna som håller fast oss (ledarna och politikerna i det här fallet). Vi är valet, vi är det starka, vi är en.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva