Människor behövs nu i Neuralink testet

Nu är den äntligen här. Neuralink har kommit in på sin människotestnings fas. Det är vårt nästa steg att få science fiction att komma till liv och verklighet.

Nå, det är faktiskt ingen överraskning och ganska självklart att vi skulle ha sett den här stunden hända. Djur har redan blivit testade, men nu är det dags för huvudpersonerna. Den levande varelse som denna uppfinning var menad främst för oss människor. I så fall behöver forskarna människor som kan testa Neuralink åt oss. Det är de här människorna som kommer att bli hjältarna i detta projekt, och i den nya framtiden för oss alla. Utvecklingen och det revolutionerande lösningarna, kan fullbordas och låta alla oss människor hitta och komma fram i den eftertraktade framtiden. Vi kommer att nå potentialer och möta tekniken på sätt som människor bara har drömt om tidigare.

Är du själv trött på att hela tiden handskas med alla problem i vardagen? Längtar du inte efter en lösning? Vill du inte bli bättre men du inte kan för din natur?

Elon Musk har fått inspiration ifrån självaste filmerna: Star Wars. För att skapa de robotdelarna. Det är en av anledningarna med att titta på filmer: Få inspiration av dem, och kom ihåg; skäms aldrig över dem.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva