Läsandet för funktionsvariationer

Nuförtiden så får vi höra och uppfatta mer och mer att vi människor blir sämre på vårat språk. Det kan beror på sociala medier; det språk som andra skriver och vi tar till oss. Snart börjar vi prata och skriva på ett slarviga sätt, och har nästan helt glömt grammatiken i vårt eget.

Det bästa alternativet som människor säger att man ska och kan göra är att läsa böcker. Men så finns det ett problem, enligt några människorna är det svårt och jobbigt. Det kan bero på lathet, kanske, eller så kan det också till många människors försvar, bero på deras problem och deras funktionsvariationer.

Antingen så gör funktionsvariationerna att de inte kan göra någonting som de normala aktiviteterna som forskare säger till oss. Andra lär sig och utför saker och ting långsamt, därför kan de tycka att deras egna aktiviteter och intressen är mest värda, om de läser böcker kan det ta lång tid för dem, så då är de rädda, sorgsna eller arga när de tänker på hur mycket de kunde ha gjort under den tiden, samt när de oroar sig att hur lite tid de har på att göra saker i livet innan det är för sent för dem. En del funktionsvarierade är övermänskligt skickliga med böcker, datorer- och robothemligheter, men då slösar de bort sin tid ifrån människor, och har inga sociala kunskaper. Så det spelar ingen roll på vad man gör, känner eller är som människa. Det är därför som jag stödjer projektet Neuralink.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva