Black Mirror säsong 3, avsnitt 5: "Men against fire"

Säsong 3, avsnitt 5:

I det här avsnittet visar det att i framtiden så kan överklasserna göra vad som helst för att minska på överbefolkningen. Både på de mest brutalaste sätten och använda ofrivilliga för att gör det blodiga oförlåtliga jobbet åt dem. Utan att veta att de vet om dessa oförlåtliga-, hjärntvättnings- utnyttjandena.

Fördelarna: I framtiden kommer tekniken att vara helt oumbärlig, till vart enda uppdrag. Det kommer att göra arbeten och uppdrag mycket snabbare, smidigare och minst riskabelt att hoppa in i stunder utan att se vad för okänt de ger sig in i. Det är bra att ha så många värnpliktiga som finns där för att hjälpa samhället om det finns några hot.

Nackdelarna: Människor kan inte hjälpa att de föddes och är en av de som är för många. Dessutom så har ledare och överklassen kommit på en av alla absurda lösningar och idéer att fixa problemet med överbefolkningen. Vilket maktmissbruken styr bland klasserna. Överbefolkningen har överskridit sin nivå för länge sedan, vilket gör att överklassen handlar som de gör nu. På ett hjärtlöst sätt, behandlar klasskillnaderna nedanför de själva och ser de som inget annat än djur; måste bli jagade och har inget värde. Det gör de genom att droga och hjärntvätta militär soldater att få de att tro att människor är demoner som de ska skjuta. Då kan militärerna skjuta ner otaligt många människor så att de inte tvekar att döda oskyldiga. Det värsta blir det när man upptäcker sanningen och på hur mycket blod det är på ens händer, som man inte visste fanns.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva