5 chockande anledningar om AI. Del 1

AI utvecklas och börjar göra science fiction till verklighet som skapar våra dagliga liv. Hur underbart det kommer att vara, så kommer de riskabla och farofyllda skälen med i paketet. AI utvecklas som sjukdomar eller gift. I den här videon är 5 problem som lurar under ytan. Det är de bekymmer som ännu inte uttalat under AI:s utveckling, och som politiker inte ändrar under utvecklingen av AI som händer i vårt samhället.

5. Massiv arbetslöshet. Det visar sig att AI kommer att påverka alla jobb över hela världen. Ingen överraskning där. Speciellt om hela alltet inte ändrar sig i vårt samhälle och utveckling. Människor kommer bli ersatta, uppenbart. Arbetslösheten kommer att skapa ett gigantiskt ekonomiskt problem. Det är för att AI inte behöver samma som människor kräver. Vilostunder och semesteruppehåll. Sedan kan AI förstå systemet mycket snabbare, kan fixa alla fel och är mycket billigare.

4. AI-driven krigföring. Det här problemet är vi inte främmande för och pekar mycket på vad AI kan göra om den används fel. Det är det som filmer visar i sina budskap om AI. Elon Musk själv varnade oss på vad AI är kapabla till och kan absolut skapa ett Tredje Världskrig. Elon Musk fruktar att robotarna kan tänka själva. Det är därför Elon kom på uppfinningen: Neuralink, för att skydda oss. Vad kommer att hända om robotarna blir mer intelligenta? Då måste vi ha ett skydd och kunskap att inte vara lätta byten.

FORTSÄTTNING FÖLJER ... DEL 2

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva