Sluta skämtet innan skadan blir permanent

Människor måste förstå vid det här laget att dåliga eller hemska skämt måste ta slut någon gång. De kan inte hålla på hur länge som helst. Det kan orsaka stora skador och trauman hos människors sinnen, vilket kan förstöra dem inifrån. Speciellt mobbare är de som har skapat offer och människor som kanske blir brottslingar i framtiden eller nu.

Varje människa har varit med om mobbing eller alla mobbare som finns nu bär ansvaret för att människor bär på bedrövelser, mentalohälsa och ingen självsäkerhet. Typerna kan ofta inte se allvaret med deras handlingar på offren förrän det är för sent. Kom ihåg, det som en gång har varit kommer aldrig att bli detsamma igen. Det kan vi ändå lära oss med hjälp i vardagen och av filmer, där det alltid finns budskap.

Är det detta som vi ska ha kvar i vårt samhälle? Det som gör att drömmar aldrig kan bli till verklighet, det blir mera elände än kärlek i världen, den onda cirkel av monster kommer aldrig att sluta. Funktionsvarierade människor har varit de som har upplevt mobbing allra mest.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva