Reklam om Neuralink

Här kommer det! Berättelsen och teorin på och om vad Neuralink kommer att kunna göra med oss och våra liv för gott. Vi kan nu aldrig mer klaga och säga att allting kommer att bli bra, när ingenting kommer egentligen bli det när vi är kvar på samma ställe hela tiden. Hittills har jag berättat för er om att vi måste få hjälp utanför naturen, därför att vi inte kan bota oss själva från våra problem.







Här och nu så visas det kristallklar att de värsta tecknen på planeten, tidsåldern och politikerna inte kan lösa någonting av de nuvarande problemen. Vi människor är i ändlös krig med varandra, ingenting ändrar sig ifrån de huvudproblemen i världen; som vi ser som naturliga vid det här laget. Desperationen blir så stor att samhället pressar de viktigaste yrkesmänniskorna till deras brytpunkt. Om någon förändring händer så innebär det att en del människor blir drabbade och utsatta eller att få det sämre än innan. En del människor kommer aldrig att kunna lära sig vad den nya framtiden kräver trots att alla säger att alla ska göra det, på grund av deras problem, som funktionsvarierade person eller "old-school" människor.










Så antingen går vi med i den här framtida utvecklingen, uppfinningen och blir de ideala av oss, som vi bara hade kunnat drömma om. Eller så gör vi det inte och fortsätter att gnaga på våra problem, som gör att vi aldrig kommer någonstans, och kommer att köra oss själva till utrotning och förintelse av vår planet.

Tänk var mer vi kan se fram emot. Alla sjukdomar, alla val som människor ångrade att de inte tog och drömmar som verkar helt ouppnåeliga är ett minne blott.

Dessutom, det som jag har sagt till er tidigare med anledningar som hindrar oss att nå våra fulla potential: Sjukdomar. Problem. Intressen. Tid. Hjälpbrist. Och Utveckling. Alla dessa kan Neuralink fixa och göra drömmen till verklighet.

Ödet väntar oss och vi kan aldrig ignorera det mer nu.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva