Neuralink, ännu mera info

Elon Musk har mer och mer nyheter om Neuralink kommer att göra att den här uppfinningen och skarpa hjälpmedel kommer kanske att vara en av våra bästa levnadsmöjlighet och primär behov som vi någonsin kan få och ha.

Desperationen har kanske aldrig varit så hög tidigare. Alla säger att i historien och i den nutida samhället är allting hemsk och orättvis. Men ... kan det kanske finnas ett botemedel för oss alla? Vi är så nära och känner redan av att det blir värre och värre. Lagarna, politikerna och valen kan långt ifrån hjälpa oss. Snarare tvärtom, det kommer att bli vår undergång. All oärlighet, förstörelse, krig och lagars formella sätt kryper och breder ut sig som förruttnelse, rabies, råttor och kackerlackor.

Dessutom så har jag pratat med mina vänner som jag har fått höra ifrån och uppfattat, de med funktionsvariationer, att Neuralink skulle de behöver mer än någonsin. Och med den här uppfinning borde vi klara oss, både som funktionsvarierade eller "normala". Drömmar ska väl inte vara menade att dö i världen när människor har så mycket mer att ge.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva