Mera för att stödja Neuralink

Trots allt det underbara som jag har pratat med er om AI, så måste jag ändå vara realistisk och inte ignorera varningarna och de onda sidorna.

AI är fortfarande ett hot, och hur farliga och hemska människor än är, som vi får möta i vardagen, så är de ingenting jämfört med vad AI kan göra. Om vi inte utvecklas med utvecklingen, det är enda sättet som kan göra oss säkra.

Den här videon berättar alla hemligheter som vi måste fixa innan vi kan rusa in i AI;s värld.

Videons kapitel: 1. Vad som blir utvecklat är mycket mer avancerat än vad de berättar. 2. AI-modeller skulle kunna användas för storskalig desinformation. 3. AI kommer snart att ersätta er. 4. Om man vill överleva, måste man lära sig och anpassa sig. 5. AI kommer inte att bry sig för oss. 6. Många AI-experter utfärdar allvarliga varningar om dess uppgång. 7. Stora modeller av AI-system är inte gjorda av explicita idéer. 8. AI används för att spionera på dig. 9. Vi kommer inte att märka AI blir kännande förrän det är för sent. 10. Vissa AI-system utför utgifter. De var inte tränade att göra.

Alla de anledningarna pekar och övertygar oss om att vi ska stödja Neuralink, det kan nog vara det enda sättet av säkerhet och framtid för oss.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva