Idioter; de finns

Vi alla är väl medvetna om ett faktum och en uppenbar sanning att idioter som finns i världen kommer att göra skada till oss alla och kan bli alla människors död och förstör allting i världen.

Till exempel: När några personer som hade Corona tänkte resa med flygplan, så blev de stoppade och personalen sa: "Nej, ni kan inte åka. Ni har Corona." Så svarade de: "Ja. Vi vet." De ser eller bryr sig inte om allvaret i vad de utsätter andra för. Redan nu har människor som reser mycket orsakat att vägglöss har spridit sig.

Eller om några parkerar sina bilar på ett sätt som gör att andra människor inte kan köra ut, de parkerar eller kör på privata områden som förstör för ägarna. 

Tjuvar som fortsätter att stjäla andra personers ägodelar antingen på en arbetsplats eller hem inne i deras område, ända tills de som blir stulna av får gillra fällorna själva.

På grund av människors själviskhet har det skapat skada för hem, arbetsplatser och till många människors liv. Och vara otrogen till någon. Att vara otrogen är ett val, inte ett misstag.

Det är här som Neuralink motiveras och behöver komma in. Därför att om vi fortsätter att låta dessa människor få gå fria och göra vad de vill, så är alla i fara. Polisen kan inte alltid hjälpa till, men okunnigheten måste finnas ett botemedel för.


Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva