AI kommer, men vi behöver ändras med det

Sanningen är den att AI kan ta våra jobb och göra det svårt för alla människor.

Men det beror enbart på lagarna, politikerna och hur samhället fungerar. Om vi människor inte ska ha elände, fattigdom och krig i vardagen på grund av att allting blir inte förändrat i tiden med förändringen.

Drömmar kommer aldrig att bli fullkomliga, förändring kommer bara att vara hot om vi människor ens får höra om det, samt ljusa sidor kommer att blekna bort.

Vad bra är det då om AI själv inte kan göra livet enkelt för oss människor? Vi ska inte tvingas att ha jobb som tvingar oss att bryta våra ryggar eller förstör våra sinnen med att ha kvar dem. Varför kan inte allting ändra sig då om det är så uppenbart? Pengarna är det största problemet där, men i så fall så borde det bli bra för oss människor om vi får hjärnchippen som kan göra att våra vägar av möjligheter ändå blir verklighet. Våra liv ska inte bli sämre, det är förbättring vi strävar efter

Kommentarer

  1. Jag tror inte ännu att AI kommer ta våra jobb, men jag tror att en person som förstår sig på AI kan göra det, så det är viktigt att lära sig mer.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva