AI inom sjukvården?

Tänk dig själv hur enklare, smidigare och bättre det hade varit, och blivit, om man hade sina egna läkare, antingen hos sig där hemma eller komma till sin personliga läkare på sjukhuset? Det jag tänker på är robotar och deras fördelar och möjligheter de kan vara till hjälp med.

Speciellt när det har blivit brist på läkare, sjuksköterskor och all annan vårdpersonal. Egentligen har det alltid varit brist på läkare, men nu är det allvar. Alla som vill bli vårdpersonaler kanske inte lyckas i utbildningen, eller så har de inte det rätta virket av det ämnet och yrket. Sjuksköterskor har tvingats sluta för att de blev tvungna att arbeta ihjäl sig, bara för att samhället krävde mer än någonsin av dem och glömde helt bort att de var människor. Så för att de skulle rädda sig själva så tvingades de att sluta sina jobb.

Är robotar något som vi behöver i vården mer än någonsin nu? Vad tycker du?

Vi kan inte förneka, ljuga eller tro att vi kan klara det utan robotar längre. Det är nog det enda sättet i livet som vi har behövt dem. Hur känner ni inför detta? Med att hjälpa vårdpersonalen och även er själva?

Besök hemsidan så får du veta mer om källan:

3 ways AI is already changing medicine

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva