Virtual Reality, är världen redo för den?

Frågan ställs om och om igen miljontals gånger i vårt nuvarande samhälle och mellan oss människor: "Är världen redo för Virtual Reality?"

Svaret och lösningen är densamma. Ja, så länge vi människor bara får den rätta och eftertraktade hjälpen. Vi har länge försökt att frambringa människans fria vilja, tillit och motivation till att lära sig allt det nya och bästa som framtiden tar med sig, men det kommer aldrig att bli lika bra som alla förväntar sig. Människor kommer att arbeta emot, det hjälper inte hur mycket hjälp, vård och utbildning som man ger dem, alla människor kan inte vara villiga att samarbeta och problem skapas istället för det fantastiska som utvecklingen bidrar till.

Kan det vara för att förändringen av våra hjärnor behöver en extrem uppdatering som ligger utanför naturen? När man tänker efter och märker allting som händer i samhället, så borde vi ha utvecklats, men istället avvecklas vi och blir sämre. Är det för att hjärnchippet ska och måste bli en del av oss alla?

Det är kanske det här som vi har väntat på? Eller är det naturen som talar om för oss? Vi kan inte dölja det längre. Vad tycker du själv? Är det några tecken som du har märkt?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva