Rätt händelse för rätt situation

Människor påstår och säger att vi måste skapa en förändring med allting om oss. Vårt tänkande, vår syn på allt och alla och saker och ting, rensa och tvätta rent alla våra sinnen och alla negativa handlingar och sanningar som vi lever med och har varit med om, samt har blivit vår naturliga natur i vår levnad.

Om det ska bli en förändring ifrån vår välkända natur, civilisation, livsstil och allt det som vi har som normalt måste vi åtminstone se till att vi får den rätta och rättvisa balansen som vi har missat och farligt kritiskt behöver nu. Vilket som vi kan ha i hjärnchippen, Neuralink.

Hur tyder ni denna bild?

Vi måste ta bort spindelnätet och göra rent synen så att vi inte ser allt det negativa som klibbar sig fast i våra ögon. Måla om så att vi inte längre har det gråa och tråkiga färgen från vår omgivning. Skölja och tvätta bort alla onda tankar och normer som vi är allt för vana vid att leva med, innan vi kan plantera in nya positiva färgglada idéer, energi och drömmar. Och sist men inte minst hjärnan som finns i oss alla kommer att placeras på rätt plats.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva