Gamers i samhället

Majoriteten i samhället har alltid varit kvicka med att döma och peka ut andra, utan att ta reda på verkligheten. Det är de utpekade som kommer på de nya invasioner först och som lyckas så utmärkt i livet. T.ex. Gamers, influencers och många fler.

Till exempel gamers har väldigt många människor alltid varit snabba på att döma. De ser att andra människor som sitter hela dagarna vid datorerna och gör inget annat än att spela, istället för att gå ut och komma till en annan plats under dagen eller natten.

Det är sant att många gånger så är spelande på TV eller datorn som en flykt och tecken på lathet eller att man inte har något vettigare att göra. Men tider har förändrats och många har kommit väldigt lång med spelande, massor med människor tjänar pengar där, kan kommunicera med allt och alla och vinna massa tävlingar och torneringar. Men det gäller att människan som håller på med hobbyn eller arbetet vet vad de gör, inte bara slösa tid och TROR att de gör något vettigt, när de egentligen inte gör det.

Hade Neuralink kunnat fixa personens giftiga beroende?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva