Fånga motivationen med att förändra skolsystemet

Den här videon är exakt det som jag vill framlägga till er alla, och det är mer än nog bevis för det som jag tänker på och vad vi ska ändra till.

Skolan som vi alla är menade till att få gå till och lära oss och få kunskap. Men dagens skolan är inte alls den som håller måttet för oss människor, vilket som borde finnas i alla världens länder, som ändrar sig extremt hela tiden.

Men när man ska titta på skolsystemet, kan man inte säga att det passa in i vårt samarbete för utveckling. Skolsystemet har det gamla sättet, gammaldags, vilket är det som leder i ett dilemma inom den platsen som är vår viktigaste tid i livet. Där som ungas framtid ska växa och förberedas för världen. Visst är det ironiskt då att det är som det är i vårt samhälle idag, och att regeringen och politikerna har låtit det har fått hålla på att ramla ihop? Hur trodde de eller någon människa att vi alla skulle klara oss igenom med denna metod? Det låter så tråkigt att människan inte har det fulla värdet med skolans utveckling, innan livet har ens börjat till och med, plus all mobbing som måste räknas in.

Det beror på att hela utbildningssystemet är baserat ifrån Industriåldern. DET är OLD-SCHOOL, HISTORIA, det finns ingen mening för oss att stanna kvar i det gamla när allt runt omkring oss utvecklas. Det är som att man ska gå framåt medan alla drar tillbaka en.

Hur tänker någon annars hur de funktionsvarierade har känt sig i hela denna röran, som vi kallar för "formella systemet" som vi lever i?

Vill du vara med och ändra till den nya tiden där alla ska få möjlighet till att ha det bra?

https://chng.it/8TKYCw4MjS

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva