Funktionsvarierades sätt är lösningen (AUTISM VET MEST)

Nu vet jag vad vi behöver!

Vad vi lever i och vad alla säger behöver förbättras, det kan vara för att vi är i det "normala", vem sa att det skulle vara det som var bra eller rätt? Varför inte följa oss funktionsvarierade och vårat sätt att se på saker och ting och vägar? Funktionsvarierade har många unika talanger, syner och känslor på världen.

Om vi skulle kunna leva i världen på funktionsvarierades sätt; då hade allting varit mycket bättre och saker och ting skulle vara utanför dess like, som vi alla är allt för vana vid. Men med det normala systemet är det bara vanligt med negativa känslor och att bli förlorad, som när politikerna bestämmer en lag eller förändring; men det visade sig att den var usel, men stannar kvar på samma sätt och låter det hända, och kan inte gör någonting åt det. Det är som att de ställer en burk med allt det viktigaste i världen och lämnar den i mitten av ingenstans. Men hur ska den kunna klara sig? När det regnar, blir vinter och om vinden blåser omkull den. Vad händer med innehållet då? Det är omöjligt att tro att innehållet kommer att klara sig.

Alla vi människor säger en massa, som: "Det går inte", "Man kan inte", "Så funkar det inte", "Så enkelt är det inte", men dessa ord är det vanligaste du får till svar om vårt dåliga system "Det är så det är".

Om det är så här det är "det normala systemet", vilket också är huvudorsaken till att vi inte kan utvecklas lika snabbt, allting i system ordnar sig så att alla dessa problem skapas.

Börja lyssna på autistiska människor! Du kommer att lära dig mycket!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva