Rättvisa till funktionsvarierade

Det här är en fortsättning på "Stoppa åldersgräns till funktionsvarierade".

Det här är några frågor och påpekanden som jag vill dela med er, och få veta om ni tycker likadant som vad politikerna och regeringen hade kunnat göra:

I Sverige så säger man att det är ett fantastiskt bra system; men här kommer frågan: Ifrån vems perspektiv är det så? Ifrån ledarna själva? De som får bra jobb? Civilister som inte alls har haft något problem med det nuvarande systemet?

Vad kommer pengar i dåliga ledares händer att göra för något gott, när det är själva bromsklossarna i vårt samhälle, gör att det blir omöjligt att få funktionsvarierades jämlikhet och lycka, att bli en verklighet?

Varför säger ledare att det inte finns några pengar när det strömmar in massvis med pengar till dem själva, värst av allt; för pensionerade politiker? De som inte gör någonting längre, men ändå insisterar på att de ska få så mycket pengar när riktiga pensionärer, funktionsvarierade och sjuka människor lider allra värst.

Vad är det de vinner på med att fortsätta att hålla på i den dystopiska, orimliga cirkeln? Vilket som också kommer att bli till verklighet om den inte stoppas snart.

Visste de att om de gav oss människor som behövde mest hjälp, även lösa problemen helt och hållet med tekniken och hjärnchippet, så hade det inte funnits några svårigheter kvar längre?

Är det politikernas syn att inte vilja lösa problemen? Vill de att det ska fortsätta att bli fler krig och revolutioner? Lösa problemen eller bringa på fall?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink