Distansarbete är det nya, släng bort alla bakåtsträvare

Nu kommer vi till ett ämne som många har klagat på en lång tid. Jobben som är vårt levebröd. Samt skolans moderna flexibilitet med lektionstidernas möjligheter.

Har ni märkt att det finns väldigt många människor som inte har någon som helst kunskap eller förståelse för distansarbete som är det nya stora nu, som är det smidigaste sättet att jobba på dessutom, men alla kan inte få denna möjlighet.

Tänk på alla anledningar som många klagar på om jobben och skolan; med distansarbete, då behöver man inte vakna super tidigt, hinna med bussen-, tåget- eller köra dit själv som du ska till som kan ta en lång stund att komma till. Tvingas att stå ut med irriterade arbetskollegor eller skolkamrater och springa med stressen, som kan orsaka olyckor. Och speciellt nu när pandemin har varit över oss och har bevisat vad som kan hända i världen, och att vi måste ändra oss flexibelt om något sådant händer igen. (Men de som har tungt lyftande arbete; DE får aldrig den chansen att få göra distansarbete)

Men det som hindrade oss allra mest ifrån att arbete på den säkra sidan under pandemin, det var övercheferna som var emot hela grejen med distansarbete. Förklaringen är att dessa människor är så old-school, vilket jag inte menar på ett bra sätt, eftersom att de aldrig växte upp med den tekniken som någonsin skulle vara jobb relaterat till, men tider förändras och allt som de fick vara med om är inte de enda alternativen att leva för, och om en ny pandemi våg händer så kan arbeten fortsätta utan mycket förändring.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink